Story abaout me

Assalamualaikum ... And hollo people :P Haa maybee nie last post akuu story tentang SHAFIQ . Muktamad !! Hampaa nakk tauuu ternyata jangkaan akuu yang diaa tuu PLAYBOY  . Ternyataaa memang gilaa -II betul :P Awat ? Haaa manaa takk nyaaa tadii baruu jaaa akuu check dekat FB diaaa . Husihhh bukan main lagi dok bersayang -II dekat FB . HAHA tuhan sajaa lhaa yang tauu weyy :P I don't know how to say lhaa kawan ? Diaa tipu akuu kann kawan ? :) HAHA :P Semalam diaa call akuu :) Akuu pun macam biasa lhaa :) Sembang biasa -II jaa dengan diaa :) Diaa kata lhaa kenapa aku mintak break dengan diaa ? Hupmmm ... Akuu takk jawab pun akuu diamm jaa :) Akuu pun takk tahu mana nak cakap apaa perasaan akuu sekarang niee terhadap diaa ? Nak kata sayang pun tak boleh nak kata tak sayang pun tak bolehh ? HAHA :P Dahhh ! Stop fikir pasal diaa dahhh !!! BELAJAR LAGI PENTING :) Akuu niee budak bawah umur :) Tapi kadang -II akuu punn teringin jugaa adaa couple :) Bila akuu keluar kalo akuu ternampak pasangan couple terharu akuu tengok :O Akuu tolak tepi dulu lhaa pasai couple -II niee dulu :) Nanti kalo adaa sesiapa yang berminat , akuu akan pertikaikannyaa nyaaa :) Ntah lhaa korang ? Akuu niee dahh takk dakk mood pulaa nakk hupdates dekat sini . K lhaa sampai sini ajee lhaa akuu story dekat hampaaa :) Nanti kalo adaa benda yang nak digossipkan lagii akuu share dengan korang yaa :P Kbaboiiii :) Assalamualaikum ...

No comments:

Post a Comment